
Η Τουρκία καταδικάζει τη σύναψη σχέσεων του Μπαχρέιν με το Ισραήλ
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε έντονα σήμερα την απόφαση του Μπαχρέιν να εγκαθιδρύσει διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε έντονα σήμερα την απόφαση του Μπαχρέιν να εγκαθιδρύσει διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ, προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή θα προκαλέσει νέο πλήγμα στις προσπάθειες υπεράσπισης του παλαιστινιακού σκοπού.
«Θα ενθαρρύνει περαιτέρω… »
«Θα ενθαρρύνει περαιτέρω το Ισραήλ να συνεχίσει τις παράνομες πρακτικές προς την Παλαιστίνη και τις προσπάθειές του να καταστήσει μόνιμη την κατοχή παλαιστινιακών εδαφών», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου.
Μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν κατέληξε σε συμφωνία με το Ισραήλ για την εξομάλυνση των σχέσεών τους, ανακοίνωσε χθες μέσω του Twitter ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μέση Ανατολή: Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
- Τσουκαλάς: Το συνέδριό μας είπε ένα πολύ μεγάλο ‘ναι’ στην πολιτική αλλαγή, στην ενότητα και στο καθαρό στίγμα
- Νέο Κέντρο Κοινότητας στη Μεσσήνη
- Ολυμπιακός: Με Μόρις και Χολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: Για πρώτη φορά δικαστήριο αναγνωρίζει ευθύνη στο ελληνικό δημόσιο και επιδικάζει αποζημίωση σε συγγενείς
- Ζωγράφου: «Είχαμε να τις δούμε ενάμιση μήνα, υπήρχε μυρωδιά» – Μαρτυρίες για το θρίλερ με τις δύο σορούς

