Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : «Παράξενη σεζόν, αξίζαμε όσα κατακτήσαμε»

Μαρτίνς : «Παράξενη σεζόν, αξίζαμε όσα κατακτήσαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και αφιέρωσε τον τίτλο στον Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και στον Βασίλη Τοροσίδη που αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Με πρωταγωνιστή τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, ολοκληρώνοντας με νταμπλ την περσινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ήταν μια παράξενη και δύσκολη σεζόν, αλλά οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και άξιζαν απόλυτα όσα κατέκτησαν.

Παράλληλα, αφιέρωσε το Κύπελλο στον Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και στον Βασίλη Τοροσίδη που αποχωρεί από την ενεργό δράση, ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από άλλο πόστο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς:

«Απόψε τελειώνει μια πάρα πολύ δύσκολη και παράξενη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που τελειώσαμε τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας, αλλά δεν γινόταν.

Είναι καταπληκτικό αυτό που έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Ολοι οι παίκτες τα έχουν δώσει όλα. Πάντα έπαιζαν με την ψυχή τους. Πραγματικά αξίζουμε όσα κατακτήσαμε».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Στον Σάββα Θεοδωρίδη. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού και στον Βασίλη Τοροσίδη, που αφήνει τα  γήπεδα. Θα παραμείνει όμως στον  Ολυμπιακό και θα βοηθήσει από άλλο πόστο. Είναι ένα σύμβολο για την ομάδα μας».

Για τον Μπρούνο που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και αν θα τον χρησιμοποιήσει ξανά στον ίδιο ρόλο μέσα στη σεζόν: «Θα το δουμε. Πρεπει να δουλέψουμε. Ο Μπρούνο είναι η αλήθεια πάντως ότι όποτε χρειάστηκε, μπήκε και μας βοήθησε. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον ξαναχρησιμοποιήσουμε στην ίδια θέση. Οποτε έπαιξε, πάντως, τα έδωσε όλα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024