Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Αμάντα Ανισίμοβα, με την Ελληνίδα τενίστρια να κυριαρχεί στο κορτ και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-1 και μαζί την πρόκριση για τους «16» του US Open.
Η Σάκκαρη ξεδίπλωσε στο κορτ το ταλέντο της και έφτασε σε μια άνετη νίκη, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανή να φτάσει πολύ μακριά στη φετινή διοργάνωση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μαρία πέρασε στους «16» του US Open, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχε αποκλειστεί στους πρώτους γύρους.
Επόμενη αντίπαλος για την Μαρία Σάκκαρη θα είναι η νικήτρια του αγώνα της Σερένα Ουίλιαμς με την Σλόαν Στίβενς. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια πριν από λίγες εβδομάδες είχε κερδίσει την Σερένα Γουίλιαμς στο τουρνουά του Σινσινάτι.
Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με μπρέικ 3-2. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-3 έκανε το 1-0 σε 27 λεπτά παιχνιδιού. Στο δεύτερο σετ η Μαρία έκανε σμπαράλια την Ανισίμοβα και με 6-1 έφτασε στη νίκη – πρόκριση.
Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της Σάκκαρη στη φετινή σεζόν, με την 25χρονη να γράψει ιστορία στο αμερικάνικο γκραντ σλαμ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA