Κοροναϊός: Δεν αναμένονται εκτεταμένοι εμβολιασμοί μέχρι τα μέσα του 2021, λέει ο ΠΟΥ
«Δεν περιμένουμε ότι θα δούμε εκτεταμένους εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Μάργκαρετ Χάρις στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
Δεν αναμένονται εκτεταμένοι εμβολιασμοί κατά του κοροναϊού μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) υπογραμμίζοντας τη σημασία των αυστηρών ελέγχων της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειάς τους.
«Δεν περιμένουμε ότι θα δούμε εκτεταμένους εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Μάργκαρετ Χάρις στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
«Αυτή η φάση 3 πρέπει να διαρκέσει περισσότερο επειδή είναι ανάγκη να δούμε πόσο αληθινά προστατευτικό είναι το εμβόλιο και είναι επίσης ανάγκη να δούμε πόσο ασφαλές είναι», πρόσθεσε η εκπρόσωπος αναφερόμενη στις κλινικές δοκιμές των εμβολίων.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής

