Κοροναϊός: Δεν αναμένονται εκτεταμένοι εμβολιασμοί μέχρι τα μέσα του 2021, λέει ο ΠΟΥ
«Δεν περιμένουμε ότι θα δούμε εκτεταμένους εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Μάργκαρετ Χάρις στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
Δεν αναμένονται εκτεταμένοι εμβολιασμοί κατά του κοροναϊού μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) υπογραμμίζοντας τη σημασία των αυστηρών ελέγχων της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειάς τους.
«Δεν περιμένουμε ότι θα δούμε εκτεταμένους εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Μάργκαρετ Χάρις στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
«Αυτή η φάση 3 πρέπει να διαρκέσει περισσότερο επειδή είναι ανάγκη να δούμε πόσο αληθινά προστατευτικό είναι το εμβόλιο και είναι επίσης ανάγκη να δούμε πόσο ασφαλές είναι», πρόσθεσε η εκπρόσωπος αναφερόμενη στις κλινικές δοκιμές των εμβολίων.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες
- Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζούρος – Οι πιθανοί αντικαταστάτες
- Ουκρανία: Επικοινωνία Ευρωπαίων με Ζελένσκι για «συντονισμό» εν όψει της συνάντησης με Τραμπ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)

