Η χώρα στη δίνη του δεύτερου πανδημικού κύματος
Εντονη ανησυχία σε κυβέρνηση και επιστήμονες από τη νέα γενιά των κρουσμάτων ατόμων μικρής ηλικίας που απειλεί εμμέσως τους ηλικιωμένους – Ο άγνωστος παράγοντας των ασυμπτωματικών και τα μέτρα θωράκισης των οίκων ευγηρίας
Με τον αριθμό των κρουσμάτων να έχει σημειώσει αρνητικό ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα, ακόμη και κυβερνητικά στελέχη κάνουν πλέον λόγο, εμμέσως πλην σαφώς, για δεύτερο κύμα της πανδημίας.
«Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας και η Ελλάδα δεν μπορούσε να μείνει αλώβητη» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς. Συνολικά την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκαν 270 νέα κρούσματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχονταν στους 259.
Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη της επιδημίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν στην εξάπλωση του ιού ανάμεσα στους νέους.
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
- To Starlink επεκτείνεται για δορυφορικές κλήσεις απευθείας από το κινητό
- «Πρόταση της Μπεσίκτας για τον Ντεσπόντοφ»
- Χρήστος Κωνσταντινίδης – Τέμπη: Η Καρυστιανού «θα έπρεπε από μόνη της να έχει παραιτηθεί»
