Τραγωδία στην Πάτρα: Εργαζόμενος στην ιχθυόσκαλα μπλέχτηκε σε δίχτυα και πνίγηκε
Τραγωδία στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, καθώς ένας νεαρός έχασε τη ζωή του όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα καϊκιού και πνίγηκε.
Τραγωδία στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, καθώς ένας νεαρός έχασε τη ζωή του όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα καϊκιού και πνίγηκε.
Το τραγικό συμβάν συνέβη τη νύχτα όταν ο νεαρός αιγύπτιος που εργαζόταν στο καϊκι, άγνωστο πώς, βρέθηκε στη θάλασσα ενώ υπήρχαν απλωμένα δίχτυα.
Σύμφωνα με το tempo24, όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν , ωστόσο, δυστυχώς, όταν κατάφεραν να τον βγάλουν στην επιφάνεια ήταν πλέον αργά.
Ο νεαρός αιγύπτιος είχε πνιγεί.
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου



