Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ με τον διοικητή του US SOCEUR
Για την αναδιοργάνωση των Ελληνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η εν εξελίξει αναδιοργάνωση και μετεξέλιξη των ελληνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον διοικητή του US Special Operations Command Europe (US SOCEUR), υποπτέραρχο Ντέιβιντ Τάμπορ (US AIR FORCE).
Συμμετοχή σε σύσκεψη
Επίσης ο υποπτέραρχος Τάμπορ συναντήθηκε με τον διοικητή του ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ υποστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα και συμμετείχε σε σύσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες υποστήριξης, της εν εξελίξει προσπάθειας αναδιοργάνωσης των Ελληνικών ΔΕΕ από τον US SOCEUR, καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πίκρα τα Όσκαρ: Πτώση 9% και ανησυχητικά χαμηλή τηλεθέαση, γιατί;
- Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την απώλεια της Δημοτικής Συμβούλου Ευαγγελίας Αποστόλου-Δρίτσα
- Αυστρία: Μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Νέα Αριστερά: Η ΝΔ δεν «χορταίνει» σκάνδαλα
- «Make Iran great again» – Επιχείρηση στρατολόγησης Ιρανών αντικαθεστωτικών από τη Μοσάντ εν μέσω πολέμου
- Κέρκυρα: Βγαίνει από τη Μεθ ο 14χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι: «Αν δεν φόραγε κράνος δε θα ζούσε», λέει ο πατέρας του


