Ο Ολυμπιακός είδε ένα δικό του παιδί να επιστρέφει μετά από δανεισμό, Οπως ενημέρωσαν οι Ερυθρόλευκοι ο Γιάννης Σύρμας θα είναι στην ομάδα του Πειραιά και πάλι, μετά την χρονιά που πέρασε στον ΑΝΟ Γλυφάδας.
Η ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Σύρμα στο σύλλογο μας μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας (ημ. Γέννησης, 18/5/2002) που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας, εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.
Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Γιάννης Σύρμας ανέφερε τα εξής:
«Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στην ομάδα της καρδιάς μου. Βρίσκομαι στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις με μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο και τους προπονητής και να ευχηθώ μια ακόμη χρονιά γεμάτη τίτλους».
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι