Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή για το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων τα μεσάνυχτα
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση και η χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ και ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου.
Πλήθος εργαζομένων του κλάδου εστίασης πραγματοποίησε διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τα νυχτερινά μαγαζιά.
Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν λόγο για ένα άδικο μέτρο που θα αυξήσει την ανεργία, ενώ επιχειρηματίες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση τόνισαν ότι τηρούν τα μέτρα και πως θα πληγούν σε μεγάλο βαθμό από το κλείσιμο των κέντρων τα μεσάνυχτα.
Η συγκέντρωση έξω από τη Βουλή έγινε έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα, ενώ αρχικά οι διαμαρτυρόμενοι, που ήταν 500 περίπου, βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια στη λεωφόρο Αμαλίας.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση και η χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ και ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου.
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


