Κοροναϊός: Σχεδίαζαν γάμο με 1.000 καλεσμένους στα Χανιά – Πώς ματαιώθηκε το γλέντι
Τι κι αν έχει τεθεί σε ισχύ το μέτρο που ορίζει σε περιοχές «υψηλού κινδύνου» ως ανώτατο όριο τα 50 άτομα σε εκδηλώσεις, ένα ζευγάρι στην Κρήτη ήταν αποφασισμένο να κάνει τον γάμο του, όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί και προγραμματίσει.
Τι κι αν έχει τεθεί σε ισχύ το μέτρο που ορίζει σε περιοχές «υψηλού κινδύνου» ως ανώτατο όριο τα 50 άτομα σε εκδηλώσεις, ένα ζευγάρι στην Κρήτη ήταν αποφασισμένο να κάνει τον γάμο του, όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί και προγραμματίσει.
Έτσι, παρά τον κοροναϊό και τα περιοριστικά μέτρα, σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου των Χανίων, διοργανώθηκε γάμος με 1000 καλεσμένους.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, το απόγευμα του Σαββάτου και μετά την τέλεση του μυστηρίου σε εκκλησία του Αποκόρωνα, οι περίπου 1.000 καλεσμένοι ξεκίνησαν να πηγαίνουν σε υπαίθριο χώρο, όπου θα γινόταν το γαμήλιο γλέντι.
Όμως, προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν πως η περιοχή είχε περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν και να ματαιωθεί το γαμήλιο γλέντι και τα τραπέζια να μείνουν ανέγγιχτα.
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις

