Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: Σουηδός έχασε τη γυναίκα του και… τη βρήκε στο νοσοκομείο με κοροναϊό
Πρόκειται για Σουηδό, ο οποίος έφτασε με τη γυναίκα του στη Ρόδο για διακοπές. Η σύζυγος βγήκε θετική στη νόσο, ενώ οι εξετάσεις του άντρα βγήκαν αρνητικές.
Έχασε τη γυναίκα του και τη βρήκε τελικά… νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο της Ρόδου με κοροναϊό.
Πρόκειται, σύμφωνα με τη rodiaki, για Σουηδό, ο οποίος έφτασε με τη γυναίκα του στη Ρόδο για διακοπές. Η σύζυγος βγήκε θετική στη νόσο, ενώ οι εξετάσεις του άντρα βγήκαν αρνητικές.
Το… χρονικό
Πριν από δύο ημέρες η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε με τον άντρα της, προκειμένου να πάει για κολύμπι.
Οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα δεν επέστρεφε γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Σουηδό τουρίστα, ο οποίος απογευματινές ώρες μετέβη στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της συζύγου του.
Στις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα βρισκόταν νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς ήταν θετική στον κοροναϊό.
Αντίστοιχο τεστ έγινε και στο Σουηδό σύζυγο το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν αρνητικό.
Πάντως τις ημέρες αυτές εκτός από τη σύζυγο του Σουηδού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο άλλο ένα άτομο του οποίου οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν ότι είναι θετικός στην πανδημία.
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα




