
Ισημερινός : Πάνω από 100.000 τα κρούσματα – Παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Ο Ισημερινός, που είναι μία από τις πλέον πληγείσες χώρες από την επιδημία του νέου κορονοϊού στη Λατινική Αμερική, μετρά περισσότερους από 6000 νεκρούς από τη νόσο
Ο Ισημερινός, που πέρασε σήμερα το όριο των 100.000 κρουσμάτων της νόσου Covid-19, παρέτεινε χθες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που βρίσκεται σε ισχύ από τον Μάρτιο, έως τις 13 Σεπτεμβρίου.
«Παρέτεινα μέσω διατάγματος, για 30 επιπλέον ημέρες, την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη την επικράτεια για να εμποδίσω την εξάπλωση της Covid-19», γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος Λένιν Μορένο.
Ο Ισημερινός, που είναι μία από τις πλέον πληγείσες χώρες από την επιδημία του νέου κορονοϊού στη Λατινική Αμερική, μετρά περισσότερους από 6000 νεκρούς από τη νόσο.
Το τελευταίο 24ωρο η χώρα κατέγραψε 1.279 νέα κρούσματα με το σύνολο των μολύνσεων να ανέρχεται σε τουλάχιστον 100.688.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά



