Champions League – Final 8 : Το άστρο της Λειψίας κόντρα στους σκληρούς Μαδριλένους
Το Final 8 του Champions League συνεχίζεται και σήμερα, με τη σκυτάλη να περνά στη Λειψία και την Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε στις 22:00 στο «Ζοσέ Αλβαλάδ»
Με μια ακόμη μεγάλη αναμέτρηση συνεχίζεται η τελική φάση του Champions League.
Η φιλόδοξη Λειψία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την άτρωτη Ατλέτικο Μαδρίτης στις 22:00 στο «Ζοσέ Αλβαλάδ», σε έναν αγώνα που «μαγνητίζει» τα βλέμματα.
Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης της (μικρής) ιστορίας της.
Ο γερμανός προπονητής και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι τους έχει παρουσιαστεί μια τεράστια ευκαιρία να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά στη διοργάνωση.
Από την άλλη, ο Τσόλο Σιμεόνε δε θα έχει στη διάθεσή του τούς Βερσάλικο και Κορέα, οι οποίοι είναι θετικοί στον κοροναϊό.
Να σημειωθεί ότι τα τελευταία τεστ που έγιναν στο «στρατόπεδο» της Ατλέτικο βγήκαν όλα αρνητικά.
Η Λειψία στη φάση των «16», τον περασμένο Μάρτιο, απέκλεισε την Τότεναμ, κερδίζοντάς την και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ από την άλλη η Ατλέτικο πέταξε εκτός Champions League την κάτοχο του τροπαίου και μετέπειτα πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Λειψία: Γκουλάτσι, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν, Χάλστενμπεργκ, Ανχελίνιο, Φόρσμπεργκ, Μουκίελε, Όλμο, Λάιμερ, Καμπλ, Σικ
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χιμένεζ, Αρίας, Λόντι, Σάβιτς, Κόκε, Φέλιξ, Σαούλ, Λιορέντε, Καράσκο, Ντιέκο Κόστα
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
- Παιδιά: Καθώς τα βιβλία χάνουν έδαφος από τις οθόνες, το λεξιλόγιο συρρικνώνεται
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 40χρονου – Τον εγκατέλειψαν τραυματία και πέθανε
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!
