
Πώς αντέδρασε η Κάμαλα Χάρις στην επιλογή της ως υποψήφιας αντιπροέδρου των ΗΠΑ
Η αφροαμερικανίδα γερουσιαστής Κάμαλα Χάρις ελπίζει να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αναδειχθεί στο αξίωμα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ.
Η αφροαμερικανίδα γερουσιαστής Κάμαλα Χάρις, η οποία ελπίζει να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αναδειχθεί στο αξίωμα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, τόνισε χθες Τρίτη ότι την «τιμά» που θα είναι συνυποψήφια του Τζο Μπάιντεν, του υποψήφιου των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, ο οποίος είναι ικανός κατ’ αυτήν να «ενώσει τους Αμερικανούς» εάν κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ την 3η Νοεμβρίου.
«Στο ύψος των ιδανικών μας»
«Ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να ενώσει τους Αμερικανούς διότι πέρασε όλη του τη ζωή δίνοντας μάχες για εμάς. Κι όταν θα γίνει πρόεδρος θα οικοδομήσει μια Αμερική που θα ανέρχεται στο ύψος των ιδανικών μας», ανέφερε μέσω Twitter η 55χρονη γερουσιαστής της Καλιφόρνιας.
«Με τιμά που θα τον συνοδεύσω ως υποψήφια του κόμματός μας για την αντιπροεδρία και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να γίνει» αρχηγός του κράτους, πρόσθεσε η Κάμαλα Χάρις, επί σειρά ετών εισαγγελική λειτουργός.
.@JoeBiden can unify the American people because he’s spent his life fighting for us. And as president, he’ll build an America that lives up to our ideals.
I’m honored to join him as our party’s nominee for Vice President, and do what it takes to make him our Commander-in-Chief.
— Kamala Harris (@KamalaHarris) August 11, 2020
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη
- Ευρωκοινοβούλιο: Στην Ολομέλεια του Στρασβούργου η έκθεση για το Κράτος Δικαίου – Τα σοβαρά ζητήματα που αναδεικνύει
- Ο Τεντ Μπάντι συνεχίζει να τρομοκρατεί τις ΗΠΑ 37 χρόνια μετά την εκτέλεσή του
- Νέα μπλεξίματα για τον Τέρι Ροζίερ: «Αυτός αναζήτησε τους ανθρώπους που τον δωροδόκησαν»








