
Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά – Μάσκες και αποστάσεις εντός και εκτός πλοίου
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς όλο και περισσότεροι Αθηναίοι φεύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς όλο και περισσότεροι Αθηναίοι φεύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το in.gr, στο λιμάνι του Πειραιά γίνεται το αδιαχώρητο, καθώς έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές με εκδρομείς που περιμένουν να επιβιβαστούν στα πλοία.
Ωστόσο αν και η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, οι κανόνες και οι αποστάσεις τηρούνται με όλους τους εκδρομείς να περιμένουν στην σειρά τους φορώντας τη μάσκα τους.
Σημειώνεται πως το φετινό καλοκαίρι είναι, λόγω κοροναϊού, πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, αφού εκτός από τα μέτρα προστασίας, ο τουρισμός είναι αισθητά πεσμένος.
Παράλληλα, η οικονομική καταστροφή που επέφερε η πανδημία δεν επιτρέπει ούτε στους Έλληνες να κάνουν διακοπές, όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Ωστόσο, έστω και για λίγες ημέρες, οι περισσότεροι καταφέρνουν να «αποδράσουν».
- Standard & Poor’s: Στο 1,7% κατεβάζει τον πήχη της ανάπτυξης της Ελλάδας
- Η Φαίη Σκορδά για τον σύντροφό της – «Έγινε ντόρος χθες, αλλά και πέρυσι μαζί ήμασταν εκεί»
- Ακρίβεια: Ανεβαίνουν οι τιμές παραγωγού στην Ευρωζώνη – Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων το καλοκαίρι
- Σκιάθος: Η στιγμή που τα 4,9 Ρίχτερ ταρακουνούν το νησί – «Ενεργοποιήθηκε γνωστό ρήγμα», λέει ο Λέκκας
- Ο Μπρούνο Φερνάντες «καίγεται» για δύο ασίστ
- Ελένη Αντωνίου: Η διεθνής διαιτητής που συνέλαβε τον 89χρονο που άνοιξε πυρ στο κέντρο της Αθήνας (vid)




