Ο καιρός τρελάθηκε: Χιόνισε στην Τασμανία
Έχει να χιονίσει έτσι εδώ και πενήντα χρόνια στην Τασμανία.
Άσπρη μέρα ξημέρωσε για τους κατοίκους της βόρειας Τασμανίας, του μικρού νησιού που βρίσκεται νότια της Αυστραλίας.
Αν και είναι χειμώνας στο νότιο ημισφαίριο, μια τόσο μεγάλη χιονόπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια και οι κάτοικοι του Λάουνσεστον, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Τασμανίας, εξεπλάγησαν ευχάριστα με το γεγονός αυτό.
«Μείναμε ξύπνιοι όλο το βράδυ, ήμασταν υπερβολικά ενθουσιασμένοι για να πάμε για ύπνο», δήλωσε η Κιάνι Τσίπεντεϊλ, μιλώντας στο CNN.
«Πολύ σπάνιο. Δεν έχει χιονίσει εδώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».
Σύμφωνα με αυστραλιανή εταιρεία ραδιοτηλεόρασης, έχει να χιονίσει έτσι στο Λάουνσεστον από το 1970, εδώ και 50 χρόνια δηλαδή!
«Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι που βλέπαμε το χιόνι. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να περιμένουν να βγουν έξω και να παίξουν σε αυτό!», δήλωσε στο CNN η Στέισι Μπέικερ.
Δείτε βίντεο:
- Καταρρίφθηκαν δύο ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι από ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Νέα Αριστερά: Πολιτική δίωξη η ανάκληση ασύλου του Τζαβέντ Ασλάμ – Σε ακροδεξιό κατήφορο η ΝΔ
- Νιλ Σεντάκα: Ποια είναι η αιτία θανάτου του θρύλου του ροκ εν ρολ
- Τα «κανόνια» του Champions League: Παραμένει πρώτος σκόρερ ο Εμπαπέ, τον απειλεί ο Κέιν
- Τέμπη: Νέα διακοπή λόγω κωλύματος της προέδρου στη δίκη για τα βίντεο
- Παπαστεργίου: Θέμα ημερών οι αποφάσεις για την απαγόρευση της πρόσβασης στα social media για ανηλίκους


