Ο καιρός τρελάθηκε: Χιόνισε στην Τασμανία
Έχει να χιονίσει έτσι εδώ και πενήντα χρόνια στην Τασμανία.
Άσπρη μέρα ξημέρωσε για τους κατοίκους της βόρειας Τασμανίας, του μικρού νησιού που βρίσκεται νότια της Αυστραλίας.
Αν και είναι χειμώνας στο νότιο ημισφαίριο, μια τόσο μεγάλη χιονόπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια και οι κάτοικοι του Λάουνσεστον, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Τασμανίας, εξεπλάγησαν ευχάριστα με το γεγονός αυτό.
«Μείναμε ξύπνιοι όλο το βράδυ, ήμασταν υπερβολικά ενθουσιασμένοι για να πάμε για ύπνο», δήλωσε η Κιάνι Τσίπεντεϊλ, μιλώντας στο CNN.
«Πολύ σπάνιο. Δεν έχει χιονίσει εδώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».
Σύμφωνα με αυστραλιανή εταιρεία ραδιοτηλεόρασης, έχει να χιονίσει έτσι στο Λάουνσεστον από το 1970, εδώ και 50 χρόνια δηλαδή!
«Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι που βλέπαμε το χιόνι. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να περιμένουν να βγουν έξω και να παίξουν σε αυτό!», δήλωσε στο CNN η Στέισι Μπέικερ.
Δείτε βίντεο:
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα





