Χάρι – Μέγκαν: Αυτό είναι το τραγούδι που χόρεψαν στην δεξίωση του γάμου τους
Μέγκαν και Χάρι επέλεξαν ένα τρυφερό τραγούδι έρωτα για τον πρώτο του χορό ως αντρόγυνο
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, από το πολυαναμενόμενο βιβλίο “Finding Freedom” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου.
Σύμφωνα με αποσπάσματα από τη βιογραφία που έχουν δημοσιοποιηθεί σε ένα βρετανικό περιοδικό, Μέγκαν και Χάρι χόρεψαν τον πρώτο τους χώρο στην έπαυλη Frogmore House με το τραγούδι “I’m in Love” του Wilson Pickett από τη δεκαετία του ’60.
Ακούστε το τραγούδι εδώ
https://youtu.be/N5Kj8gq9Ddk
- Μικρολίμανο: Δίκτυο υποστήριξης και σχέδια για «χτύπημα» ψάχνουν οι Αρχές πίσω από τον διαβόητο «Τίτι»
- Γιαννακόπουλος: «Καταλαβαίνω απόλυτα τη δυναμική της στιγμής, όμως δεν σημαίνει οτι ξαναγράφεται η ιστορία»
- Τσουκαλάς: Το δίλημμα Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκης είναι το δίλημμα μεταξύ της Ελλάδας των λίγων που πλουτίζουν και των πολλών που δεινοπαθούν
- Σοκαριστικό τροχαίο με έναν νεκρό στη Ζαχάρω – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα
- Η στρατηγική της Μαρίας Καρυστιανού – 3+1 παρεμβάσεις
- Euroleague: Μέσω πλατφόρμας ο κόσμος επιλέγει τα τραγούδια του τελικού




