ΠΑΟΚ : Ξεκινά αύριο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας
Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο για την Πορταριά όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μέχρι και τις 10 Αυγούστου.
Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει εδώ και μερικές μέρες στις προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν, ενώ από αύριο θα βρίσκεται στην Πορταριά, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Ο Δικέφαλος του βορρά αναμένεται να φορτσάρει στην περιοχή της Μαγνησίας, καθώς στις 25 ή 26 του μήνα είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να μείνει στην Πορταριά του Πηλίου μέχρι και τις 10 Αυγούστου ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει από χθες στη διάθεσή του τον Στέφαν Σβαμπ, όχι όμως τον Μίροσλαβ Στοχ που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και θα λείπει ένα διάστημα από τις προπονήσεις.
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442