Ένα Παγκόσμιο ρεκόρ, ένα Ευρωπαϊκό αλλά και αρκετά νέα Πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, σημάδεψαν την δεύτερη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου ΟΠΑΠ 2020 που φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ.
Ο Αχιλλέας Σταματιάδης (Καστελλάννοι) κατέρριψε το Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. κατηγορίας 43 με 40.49, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα κατηγορίας 11, ο Αθανάσιος Γκαβέλας (Αετοί Αθήνας) κατέρριψε το ρεκόρ Ευρώπης με 22.51. Ο τελευταίος σημείωσε και πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. κατηγορίας 11 με 11.13 (προηγούμενο 11.83).
Πανελλήνια ρεκόρ σημείωσαν ακόμη οι Σουλτάνα Κεραμυδά (Ελπίδα Θεσσαλονίκης) στο ακόντιο 12 (18.58μ.), Κωνσταντίνος Κοντονής (Εν Σώματι Υγιεί) στο ακόντιο 36 (19.84μ.), Ιωάννης Δημητρακόπουλος (Άγιος Χριστόφορος) στο ακόντιο 43 (15.59μ.), Βαια-Ραφαηλία Αποστόλου (ΠΑΣΚΑ) στο μήκος 38 (3.88μ.) και Αικατερίνη Κεραμιανάκη (Ηρόδικος) στο μήκος 63 (3.38μ.),
Το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας ημέρας (Κυριακή) θα εκκινήσει στις 08:30 και θα ολοκληρωθεί στις 11:00, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:30.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ήταν εξαιρετικός και είπε όχι στον σούπερ σταρ των Ούγγρων, Σομποσλάι με εξαιρετικές αποκρούσεις. Καλή εμφάνιση για την Εθνική μας που είχε και δοκάρι με τον Παυλίδη