
Τουλουπάκη: Έρευνα για τις διαρροές ζητά η εισαγγελέας διαφθοράς
Η εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί το ζήτημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως πολύ σοβαρό, επισημαίνοντας ότι και στις ανθρώπινες αντοχές υπάρχουν όρια
Έρευνα για τις ανυπόστατες διαρροές που αναφέρουν ότι έχει απορριφθεί με βούλευμα η αίτηση της Ελένης Τουλουπάκη, με την οποία ζητά να κηρυχθεί άκυρη η προδικασία που οδήγησε στην ποινική της δίωξη, ζητά η εισαγγελέας διαφθοράς από τους Πρόεδρο και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς και από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου.
Η Ελένη Τουλουπάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνει ότι επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα βουλευμάτων και έλαβε υπηρεσιακή βεβαίωση η οποία αναφέρει ρητά ότι ως σήμερα 31/07 δεν έχει γίνει διάσκεψη του συμβουλίου πλημμελειοδικών το οποίο θα αποφανθεί επί του αιτήματός της, ούτε έχει εκδοθεί κάποιο σχετικό βούλευμα.
Η εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί το ζήτημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως πολύ σοβαρό, επισημαίνοντας ότι και στις ανθρώπινες αντοχές υπάρχουν όρια.
- Fitch: Ισχυρές οι αντοχές της Ελλάδας – Ποιο είναι το «αγκάθι»
- Οι 25 πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια – Οι τρεις σημαντικές παγκόσμιες αλλαγές
- Πίσω ολοταχώς στην ΕΠΟ: Στον αέρα η παραμονή Λανουά, φρένο στους νέους πίνακες διαιτητών
- «Η γη της ελιάς»: Ο Κωνσταντίνος διεκδικεί την Αιμιλία – Διαλύεται η Ισμήνη
- «Η οικογένεια ήξερε»: Κληρονόμος επιφανούς οικογένειας στην Ταϊλάνδη κατηγόρησε τον αδελφό του για σεξουαλική κακοποίηση
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ άνοιξε πυρ εναντίον 2 σκαφών που μετέχουν στον στολίσκο για τη Γάζα – Δείτε βίντεο




