
Θρίλερ με νεκρό άνδρα στη Φιγαλεία Ζαχάρως – Σε εξέλιξη φωτιά στην περιοχή
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου ενός άνδρα, περίπου 55 ετών, που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε σημείο της επαρχιακής οδού Φιγαλείας - Περιβολίων, στην Ηλεία και σε αρκετή απόσταση από το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή.
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου ενός άνδρα, περίπου 55 ετών, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης σε σημείο της επαρχιακής οδού Φιγαλείας – Περιβολίων, στην Ηλεία και σε αρκετή απόσταση από το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των Αρχών για την αντιμετώπιση της φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο, λίγη ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός.
Στο μεταξύ, ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή της Φιγαλείας στη νότια Ηλεία, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.
Ειδικότερα, στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ένα αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Φιγαλείας του δήμου Ζαχάρως Ηλείας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 29 #πυροσβέστες με 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 1 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 23, 2020
- Τα έργα του 1 εκ. ευρώ που αλλάζουν το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
- «Ακόμη με σταματούν στο δρόμο στην Ελλάδα» – Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ για τον Ιησού
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο




