Θρίλερ με νεκρό άνδρα στη Φιγαλεία Ζαχάρως – Σε εξέλιξη φωτιά στην περιοχή
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου ενός άνδρα, περίπου 55 ετών, που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε σημείο της επαρχιακής οδού Φιγαλείας - Περιβολίων, στην Ηλεία και σε αρκετή απόσταση από το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή.
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου ενός άνδρα, περίπου 55 ετών, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης σε σημείο της επαρχιακής οδού Φιγαλείας – Περιβολίων, στην Ηλεία και σε αρκετή απόσταση από το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των Αρχών για την αντιμετώπιση της φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο, λίγη ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός.
Στο μεταξύ, ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή της Φιγαλείας στη νότια Ηλεία, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.
Ειδικότερα, στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ένα αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία
- Η προπόνηση που πάει την απώλεια βάρους σε άλλο επίπεδο
- Υεμένη: Καταδίκη για παραβίαση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Σαναά στο Συμβούλιο Ασφαλείας – Τι ζήτησε η Ελλάδα
- Συνεχίζει να καλπάζει ο πληθωρισμός: Γιατί «χτυπάει» περισσότερο την Ελλάδα
- Συνταγή: Quesadilla με γύρο κοτόπουλο
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας





