
Πάτρα: Άφησε τα τρία παιδιά της μόνα τους στο σπίτι και… ήρθε στην Αθήνα
Το πρωτοφανές συμβάν κατήγγειλε στην Αστυνομία το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Δικογραφία για έκθεση σε βάρος μιας αλλοδαπής γυναίκας, η οποία εγκατέλειψε στην οικία της στην Πάτρα μόνα τους τα τρία ανήλικα τέκνα της, ηλικίας 10, 8 και 5 ετών, προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα, σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Σύμφωνα με την δικογραφία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patratimes.gr, με την πράξη της αυτή έθεσε σε κίνδυνο την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των ανήλικων τέκνων της.
Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν, προσωρινά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου, προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος για την περαιτέρω φιλοξενία τους.
Η διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.
- «Δεν δηλώνει μεταμέλεια ο 89χρονος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς κατάφερε να μείνει ασύλληπτος επί 6 ώρες
- Περιφερειάρχης ζητάει να ενισχυθούν τα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα
- Οι διαιτητές των Game 2 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Τσουκαλάς: Το Ταμείο Ανάκαμψης κατευθύνθηκε σε λίγους – Πολιτική αλλαγή για να ανασάνουν οι πολλοί και όχι οι κολλητοί
- HELLO! Fashion: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κρήτη: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου και του 6χρονου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ


