Ο πορτογάλος τεχνικός έκλεισε ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της ομάδας να αναπολεί τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Μετά από 365 ημέρες ο Φερέιρα δε δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοιχτά για την επόμενη χρονιά
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την πρώτη ημέρα του Ιούλη του 2019 ανακοινώνει την έλευση του Αμπέλ Φερέιρα στον τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
Ο αντικαταστάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας νέος προπονητής, φιλόδοξος, με μικρή εμπειρία, αλλά με πολύ καλές συστάσεις από ανθρώπους του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, που γνωρίζουν τι εστί ΠΑΟΚ (Σάντος, Κονσεισάο).
Ο Ιβάν Σαββίδης «σκάει» στην Μπράγκα 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στην Τούμπα, με σκοπό να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του προκατόχου του.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.