Ο ιταλός διαιτητής Μάρκο Ντι Μπέλο σφυρίζει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, με τον ιταλό Μάρκο Ντι Μπέλο να σφυρίζει στο ντέρμπι της Τούμπας
Ο 39χρονος ιταλός διαιτητής Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, θα είναι ο ρέφερι του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη δεύτερη θέση.
Ο Ντι Μπέλο δεν έχει ιδιαίτερη πείρα, αφού σφυρίζει μόλις τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ χθες ήταν ο διαιτητής του Ουντινέζε – Αταλάντα 2-3 για τη Serie A.
Βοηθοί του Ντι Μπέλο θα είναι οι επίσης ιταλοί Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιακόμο Παγκανέσι, 4ος ο Καραντώνης, με VAR τον Πιέρο Τζιακομέλι και AVAR τη Χρύσα Κουρομπύλια.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ, στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – ΟΦΗ θα είναι ο Βρέσκας, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν, Μωυσιάδη, 4ος θα είναι ο Κουτσιαύτης και στο VAR οι Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου.
Την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Άρη (1/7, 19:15) θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Ακρίβο, Καρατζίκα (4ος ο Μαλούτας) και στο VAR τους Παπαπέτρου, Απτόσογλου.
- Το νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο The Mark γιορτάζει 100 χρόνια ζωής – «Μια ιστορία αγάπης»
- Έργα τέχνης στο χορτάρι
- Ανεμοστρόβιλος έβγαλε βάρκες στην στεριά στην Αλεξανδρούπολη – Ριπές ανέμου 140 χιλιομέτρων «χτύπησαν» την πόλη
- Λουτσέσκου: «Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που παίζουμε καλά» – Η απάντησή του για Ζαφείρη και Κωνσταντέλια
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες
- Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και παλεύουμε για όλους τους στόχους μας»





