Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: 7.804 έλεγχοι για κοροναϊό σε επιβάτες πτήσεων από το εξωτερικό
Μόνο τέσσερα θετικά κρούσματα - Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στον κόσμο με ασφάλεια.
Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη εβδομάδα (08/06 – 14/06/2020), πραγματοποιήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έλεγχοι για τον ιό Covid-19, σε 7.804 επιβάτες που έφθασαν στην Ελλάδα με 104 πτήσεις από 19 χώρες προέλευσης. Από αυτούς μόνο 4 βρέθηκαν θετικοί, για τους οποίους ακολουθήθηκαν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι έλεγχοι από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς θα συνεχιστούν, ώστε να γίνει πράξη το σχέδιο για ασφαλές άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.
Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης παραμένει η προστασία της δημόσιας υγείας και η ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.
Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τους ελέγχους ανά μέρα:
- Γιάννης Τσαρούχης: Ρυθμός σαν άρωμα λουλουδιού
- Είναι οι εξηντάρηδες οι νέοι σαραντάρηδες; Τα 7 «υπερατού» όσων μεγάλωσαν στα ‘60s και ‘70s
- Gen Z: Γυρνά την πλάτη στο πανεπιστήμιο – Οι 15 πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές που δεν απαιτούν πτυχίο
- Προεδρικό Μέγαρο: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Κωνσταντίνο Τασούλα
- Μπαρτζώκας: «Το να γίνω προπονητής του Ολυμπιακού ήταν όνειρο ζωής» (vid)
- Καιρός: Ποδαρικό με τσουχτερό κρύο θα κάνει το 2026 – Προβλέψεις και για χιονοκαταιγίδες, τι θα γίνει στην Αττική




