Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διευρύνεται η συνεργασία VW και Ford

Διευρύνεται η συνεργασία VW και Ford

Η συνεργασία των δύο ομίλων αποκτά νέα ποσοτική όσο και προϊοντική διάσταση με τα πρώτα κοινά προϊόντα να αναμένονται σύντομα και να εστιάζουν στην αγορά των επαγγελματικών van, με απώτερο σκοπό τη διάθεση οκτώ εκατομμύριων μονάδων.

Οι δύο όμιλοι προχωρούν σε διευκρινήσεις σχετικά με τη συνεργασία τους η οποία ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2019 ανακοινώνοντας ότι, στο πλαίσιο της συμμαχίας τους σκοπεύουν να κατασκευάσουν και να διαθέσουν οκτώ εκατομμύρια επαγγελματικά οχήματα.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, τα παραπάνω κοινά τους σχέδια περιλαμβάνουν σε προϊοντικό επίπεδο, αρχικά ένα ελαφρό επαγγελματικό van το οποίο θα εξελιχθεί και θα κατασκευαστεί από την VW, ένα van ωφέλιμου φορτίου ενός τόνου δια χειρός Ford ενώ στη συνέχεια θα προκύψει ένα νέο pickup με τα σήματα της VW το οποίο θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική του Ford Ranger και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2022.

Το σημαντικότερο ωστόσο όφελος με δεδομένη την «ηλεκτρική» συγκυρία θα προκύψει για την «μπλε οβάλ» φίρμα, καθώς η Ford θα αξιοποιήσει την αρχιτεκτονική του VW ID.3 προκειμένου να λανσάρει στην Ευρώπη ένα νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο από το οποίο αναμένεται το 2023 φιλοδοξώντας  να αποκομίσει 600.000 πωλήσεις σε βάθος χρόνου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024