
Εύβοια: Γεμάτη σκηνές και χωρίς καμία απόσταση η παραλία Λιμνιώνας
Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ούτε καν σε όσους έστησαν σκηνές.
«Έπηξε», όχι μόνο από κόσμο, αλλά και από αντίσκηνα η παραλία Λιμνιώνας στην κεντρική Εύβοια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει η ιστοσελίδα eviathema.gr, στις οποίες φαίνεται ότι στο πίσω μέρος της παραλίας έχουν βρει το «καταφύγιο» τους δεκάδες λάτρεις του ελεύθερου κάμπινγκ που έχουν στήσει τις σκηνές τους.
Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις στην τοποθέτηση των σκηνών δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις που επιβάλλει ακόμα η παρουσία του κορονοϊού στη χώρα μας.
Το περασμένο τριήμερο, το πρώτο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι κοντινοί προορισμοί στην Αθήνα, όπως η Εύβοια, είχαν την τιμητική τους και παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα στους δρόμους, θυμίζοντας εικόνες παρελθόντων ετών.
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας
- Παίζει τα… ρέστα της η Εθνική Γυναικών κόντρα στην Αυστρία
- Χάρι, ο δυστυχισμένος πρίγκιπας – «Τα βρήκε σκούρα με τη Μέγκαν, παγίδα το Megxit»
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας





