Τζορτζ Φλόιντ: Η συγκλονιστική μαρτυρία της γυναίκας που κατέγραψε τον φρικτό θάνατο του
Η γυναίκα που κατέγραψε με το κινητό τον βίαιο θάνατό του επισκέφθηκε τον τόπο της τραγωδίας την επόμενη ημέρα σύμφωνα με το «NowThis»
Θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ μετά το νέο περιστατικό ακραίας αστυνομικής βίας που είχε ως αποτέλεσμα να βρει φρικιαστικό θάνατο ο μόλις 46 ετών αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ.
Η γυναίκα που κατέγραψε με το κινητό τον βίαιο θάνατό του επισκέφθηκε τον τόπο της τραγωδίας την επόμενη ημέρα σύμφωνα με το «NowThis».
Η μαρτυρία της
Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στις κάμερες. «Ήμουν αυτή που κατέγραψα όλα όσα συνέβησαν. Τον είδα να πεθαίνει. Μόλις χθες βράδυ ανέβασα το βίντεο και έγινε viral. Και όλοι με ρωτούν πώς αισθάνομαι. Πώς να αισθάνομαι; Δεν ξέρω πώς αισθάνομαι» λέει η γυναίκα.
«Αυτός ο άνθρωπος ήταν εδώ ακριβώς χθες στις οκτώ η ώρα. Έβγαινα από το κατάστημα με τον ξάδελφό μου και τον είδα να κείτεται στον δρόμο. Αμέσως έβγαλα το κινητό. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Φώναζε: ‘Δεν μπορώ να ανασάνω, δεν μπορώ να ανασάνω’. Και αυτοί από πάνω τους δεν έδιναν σημασία. Τον σκότωσαν κι εγώ ήμουν εδώ δίπλα» περιγράφει με λυγμούς.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
- Υεμένη: «Το Συμβούλιο Μετάβασης του Νότου αυτοδιαλύεται», λέει αξιωματούχος των αυτονομιστών
- Ολυμπιακός: Διαθέσιμος για το ματς με τη Μπάγερν ο Ταϊρίκ Τζόουνς, δηλώθηκε και στο πρωτάθλημα
- Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος γρονθοκόπησε 51χρονο αστυνομικό
- Καλλίπολη: «Οβίς με ανετίναξεν εις ύψος τριών μέτρων…»
- Επίσημο: Στον Άρη Betsson ο Κώστας Αντετοκούνμπο
- Ταλέντο και στόφα πρωταγωνιστή ήταν πάντα εκεί: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Χρήστο Πολίτη




