Ο Τραμπ κατηγορεί για μίσος τα ΜΜΕ που τον επέκριναν επειδή έπαιξε γκολφ εν μέσω πανδημίας
Νέα επίθεση προς τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο... πήγε να παίξει γκολφ στη λέσχη του στη Βιρτζίνια εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, τη στιγμή που οι ΗΠΑ βρίσκονται μια ανάσα πριν τους 100 χιλιάδες νεκρούς
Νέα επίθεση προς τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο… πήγε να παίξει γκολφ στη λέσχη του στη Βιρτζίνια εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, τη στιγμή που οι ΗΠΑ βρίσκονται μια ανάσα πριν τους 100 χιλιάδες νεκρούς.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατήγγειλε τη σκληρότητα με την οποία τον αντιμετωπίζουν τα «fake και παντελώς διεφθαρμένα ΜΜΕ» τα οποία παρουσίασαν την έξοδό του στο γήπεδο του γκολφ «σαν να ήταν θανάσιμο αμάρτημα».
«Το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό! Αυτό που δεν λένε είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα γκολφ εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Αν περίμενα τρία χρόνια, σε κάθε περίπτωση θα έγραφαν τα ίδια άρθρα» υποστήριξε μέσω του Twitter.
Επίσης, ο Τραμπ συνεχίζει να επικρίνει τον Τζο Μπάιντεν, τον αντίπαλό του από το κόμμα των Δημοκρατικών στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, για την «ηθική του».
Ο Μπάιντεν κυκλοφόρησε μια διαφημιστική καμπάνια το Σάββατο, κατηγορώντας τον πρόεδρο ότι παίζει γκολφ, ενώ ο αριθμός των νεκρών των ΗΠΑ εξακολουθεί να αυξάνεται.
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού
- Νέα Υόρκη: Βίντεο σοκ με οδηγό ΙΧ να πέφτει πάνω σε ποδηλάτες – Ένας νεκρός
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- SOS και παγίδες για τα τα ενοίκια: Οι κωδικοί στο νέο Ε2 που μηδενίζουν τον φόρο
- Νέες ταινίες: Η κινηματογραφική ζωή μετά τα Όσκαρ




