Ο Τραμπ κατηγορεί για μίσος τα ΜΜΕ που τον επέκριναν επειδή έπαιξε γκολφ εν μέσω πανδημίας
Νέα επίθεση προς τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο... πήγε να παίξει γκολφ στη λέσχη του στη Βιρτζίνια εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, τη στιγμή που οι ΗΠΑ βρίσκονται μια ανάσα πριν τους 100 χιλιάδες νεκρούς
Νέα επίθεση προς τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο… πήγε να παίξει γκολφ στη λέσχη του στη Βιρτζίνια εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, τη στιγμή που οι ΗΠΑ βρίσκονται μια ανάσα πριν τους 100 χιλιάδες νεκρούς.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατήγγειλε τη σκληρότητα με την οποία τον αντιμετωπίζουν τα «fake και παντελώς διεφθαρμένα ΜΜΕ» τα οποία παρουσίασαν την έξοδό του στο γήπεδο του γκολφ «σαν να ήταν θανάσιμο αμάρτημα».
«Το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό! Αυτό που δεν λένε είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα γκολφ εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Αν περίμενα τρία χρόνια, σε κάθε περίπτωση θα έγραφαν τα ίδια άρθρα» υποστήριξε μέσω του Twitter.
Επίσης, ο Τραμπ συνεχίζει να επικρίνει τον Τζο Μπάιντεν, τον αντίπαλό του από το κόμμα των Δημοκρατικών στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, για την «ηθική του».
Ο Μπάιντεν κυκλοφόρησε μια διαφημιστική καμπάνια το Σάββατο, κατηγορώντας τον πρόεδρο ότι παίζει γκολφ, ενώ ο αριθμός των νεκρών των ΗΠΑ εξακολουθεί να αυξάνεται.
- Γερμανία: Στη φυλακή ο 26χρονος Έλληνας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ο Ντάνι Γκαρθία κάνει το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» (vid)
- Μεγάλο κύμα απολύσεων στη Washington Post – Κλείνει το αθλητικό τμήμα, αντιδράσεις εργαζομένων
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Άντεξαν με δέκα οι Βοιωτοί και πήραν προβάδισμα για τον τελικό Κυπέλλου
- Politico: Σε διπλό ταμπλό «παίζει» η κυβέρνηση με τους μετανάστες – Ισορροπώντας σε ένα λεπτό σχοινί
- Αυτός ο ουρανοξύστης της Νέας Υόρκης είχε 1 στις 16 πιθανότητες να καταρρεύσει – Μόνο ένας άνθρωπος το γνώριζε




