ΗΠΑ: Πάνω από 1.000 νεκροί σε ένα 24ωρο λόγω κοροναϊού
Συνολικά, ο απολογισμός στη χώρα ανέρχεται σε 97.048 θανάτους εξαιτίας της νόσου επί συνόλου 1.621.658 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης.
Στις ΗΠΑ, τη χώρα που θρηνεί μακράν τα περισσότερα θύματα στον πλανήτη λόγω της πανδημίας του νέου κοροναϊού, καταγράφηκαν μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο 1.127 νέοι θάνατοι εξαιτίας της Covid-19, κατά την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, που ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου.
Συνολικά, ο απολογισμός στη χώρα ανέρχεται σε 97.048 θανάτους εξαιτίας της νόσου επί συνόλου 1.621.658 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης.
Πηγλη: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα ρωσικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Λιβάι Γκαρσία
- Κραν Μοντανά: Σε κρίσιμη κατάσταση πάνω από 80 τραυματίες – Σε «σπινθηροβόλα κεριά» αποδίδεται η πυρκαγιά
- Πεύκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που άρπαξαν τα χρήματα από 4 παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα
- Από φέτος υποχρεωτικά τεστ επαλήθευσης φύλου και για τους άνδρες πυγμάχους
- Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Μεξικό – Έγινε αισθητός στην κεντρική και νότια χώρα
- Παρεμβάσεις για την παιδεία στην Αττική με χρηματοδότηση 7,83 εκατ. Ευρώ



