Μια εκπληκτική τηλεοπτική συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του MEGA, το βράδυ της Πρωτομαγιάς με την Άννα Βίσση.
Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, αφού μας κράτησε συντροφιά για περισσότερες από δύο ώρες, και ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η ιδιότυπη συναυλία, έκλεισε με μια ευχή να ανταμώσουμε ξανά σύντομα.
«Εύχομαι να είναι όλα περαστικά. Εύχομαι να ξανανταμώσουμε σύντομα υγειής».
Η Άννα Βίσση έκλεισε το μουσικό της πρόγραμμα με το αγαπημένο της τραγούδι, «μην ψάχνεις την αγάπη».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας