Θέλει Ντιέγκο Κόστα και Βιδάλ στην ομάδα του ο Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει βάλει στο... μάτι ακόμα δυο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σκοπεύει να τους πείσει να μετακομίσουν στο Μαϊάμι.
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του στο MLS, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί το πρωτάθλημα αλλά και οι προπονήσεις λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.
Ο παλαίμαχος άσος, θέλει να φέρει στην Ίντερ Μαϊάμι για την τρέχουσα σεζόν, ή το 2021, τόσο τον Ντιέγκο Κόστα, όσο και τον Αρτούρο Βιδάλ. Μάλιστα, η πλευρά του Μπέκαμ είχε έρθει, ήδη, σε επαφή με τον παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Όσον αφορά τον Χιλιανό μέσο της Μπαρτσελόνα, ο Μπέκαμ θεωρεί ότι θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό κομμάτι του πρότζεκτ του, όμως θα πρέπει να παλέψει αρκετά για να τον αποκτήσει, αφού για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, με τελευταίες την Ίντερ και την Νιούκαστλ.
- Σε κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες για το πλαφόν – Πρώτα βλέπουν Θεοδωρικάκο
- Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια 0-3: Οι Ιταλίδες «λύγισαν» τις «πράσινες» και κατέκτησαν το Challenge Cup
- Επιστρέφουν ταξί από αύριο στην περιφέρεια – Συνεχίζει την απεργία το ΣΑΤΑ στην Αττική
- The Expla-in Project| Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ποιοι θα είναι οι κυρίαρχοι παίκτες;
- «Οι εγκληματίες δολοφόνοι θα πρέπει να πληρώσουν σύντομα» προειδοποίησε ο Χαμενεΐ για τη δολοφονία Λαριτζανί
- Η Άρσεναλ «κυνηγάει» ένα θαύμα




