Ντιέγκο Κόστα: «Καχύποπτος ο Κόντε, δεν θα άντεχε στον πάγκο της Ρεάλ»
Τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε ο Ντιέγκο Κόστα.
Ο Ντιέγκο Κόστα μίλησε με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είχε εισηγηθεί την αποχώρησή του από την Τσέλσι πριν από μερικά χρόνια.
Ο Ισπανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με τον Ιταλό προπονητή ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν θα άντεχε ούτε μια σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ.
«Εγώ και ο Κόντε είχαμε προβλήματα εκτός γηπέδου, αλλά θεωρώ πως είναι πραγματικά ένας καλός προπονητής. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για εκείνον. Όμως, για να γίνει ένας κορυφαίος προπονητής, θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεται τους ανθρώπους.
Είναι πολύ καχύποπτος. Για παράδειγμα, στον πάγκο της Ρεάλ δεν θα άντεχε ούτε μία σεζόν», είπε ο πρώην διεθνής άσος στο «ESPN», σύμφωνα με δημοσίευμα της «As».
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
- «Χαστούκι» στις υπερεξουσίες του Τραμπ – Το «καλό το παλικάρι» ξέρει κι άλλο μονοπάτι για να επιβάλλει δασμούς
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;
- Ώρα πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Τραμπ: «Βαθιά απογοητευτική» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου – Live η συνέντευξη Τύπου


