Μόρια: Διαδήλωση προσφύγων – Ζητούν δικαιοσύνη για τη δολοφονία του 16χρονου
Τη σύλληψη του καταζητούμενου δολοφόνου του 16χρονου Αφγανού ζητούν με διαδήλωση τους πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο
Ζητώντας «δικαιοσύνη», μεγάλος αριθμός αιτούντων άσυλο και προσφύγων, διαδηλώνουν σήμερα Λαμπροτρίτη έξω από την είσοδο του ΚΥΤ της Μόριας.
Οι διαδηλωτές ζητούν τη σύλληψη του 20χρονου Αφγανού που έχει πιστοποιηθεί ως ο δράστης της δολοφονίας 16χρονου ομοεθνή τους στη «ζούγκλα», στον καταυλισμό του ελαιώνα έξω από τη βόρεια πύλη του ΚΥΤ το βράδυ της Τετάρτης 8 Απριλίου. Και ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.
Ταυτόχρονα ζητάνε και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι από τον καταυλισμό, το τελευταίο διάστημα λειτουργούν σε βάρος της ασφάλειας όσων διαμένουν εκεί.
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα

