Μαρία Ναυπλιώτου : Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο των γονιών της
«Οι γονείς μου έφυγαν νωρίς και οι δύο από καρκίνο» εξομολογείται η Μαρία Ναυπλιώτου
Η Μαρία Ναυπλιώτου, μίλησε για την καθημερινότητα με την καραντίνα λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στη χώρα μας ενώ αποκάλυψε και τη δύσκολη στιγμή που βίωσε όταν έχασε τους δυο της γονείς από καρκίνο.
«Σε συλλογικό επίπεδο, πράγματι, βιώνουμε κάτι πρωτοφανές. Ακόμα και η πιο άρτια ταινία επιστημονικής φαντασίας του Χόλιγουντ δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί την πραγματικότητα», σημειώνει χαρακτηριστικά η Μαρία Ναυπλιώτου σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή».
Η ίδια συνεχίζοντας μίλησε για τις προσωπικές της δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει, αναφερόμενη στον θάνατο των γονιών της.
«Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, έχω ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις και στο παρελθόν. Οι γονείς μου έφυγαν και οι δύο νωρίς, από καρκίνο.
Ήταν την περίοδο που ξεκινούσα να δουλεύω ως ηθοποιός και, συγχρόνως, μπαινόβγαινα σε νοσοκομεία. Ξέρετε, λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας μου – η μητέρα είχε πεθάνει πρώτη -, έλεγε “για τα παιδιά μου δεν ανησυχώ καθόλου, γιατί τα μεγάλωσα και ξέρω”.
Είχε δίκιο. Ο τρόπος που μεγαλώσαμε, ο αδελφός μου ο Στάθης κι εγώ, μας έμαθε πώς να ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα.
Ακριβώς λόγω αυτών των εμπειριών, λοιπόν, έχω εκπαιδευθεί στο να βάζω προτεραιότητες.
Αντιμετωπίζω καθετί μέρα τη μέρα, προχωρώ βήμα βήμα. Δεν αγωνιώ για τα προβλήματα πριν από την ώρα τους, παρά μόνο όταν προκύπτουν, δεν δίνω σημασία σε υποθετικά σενάρια, είτε είναι δυσοίωνα είτε αισιόδοξα.
Έμαθα να κλείνω την πόρτα μου και στον εξωτερικό ζόφο, όπως ο διάχυτος πανικός απέναντι σε αυτόν τον ιό, αλλά και στο εσωτερικό μου σκοτάδι, αυτό που κυκλώνει όλους μας όποτε διαπραγματευόμαστε θέματα όπως η φθορά και ο θάνατος», είπε η ηθοποιός.
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
- BTS: Οι «βασιλιάδες» της K-pop επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από 6 χρόνια σιωπής
- Βόλος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη θαλάσσια περιοχή «Πευκάκια» στο λιμάνι
- Η Neuralink του Μασκ σχεδιάζει μαζική παραγωγή του εγκεφαλικού της εμφυτεύματος
- Πρώτη χειμερινή μεταγραφή για τον Βόλο: Ανακοίνωσε τον Ατζιάκουα



