Ρουστού : Συγκλονίζει η περιγραφή της συζύγου του για τη μάχη που δίνει με τον κοροναϊό
Η σύζυγος του Ρουστού με νέα της τοποθέτηση μιλάει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο άντρας της, εξηγώντας πως μπροστά βρίσκονται ακόμα κρίσιμες ώρες
Με νέα της τοποθέτηση η σύζυγος του Ρετσμπέ Ρουστού, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο άντρας της και για τις κρίσιμες μέρες που έρχονται.
«Οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά ελπίζω από ‘δω και πέρα η κατάσταση να είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν και είναι στο πλευρό μας.
Eίναι μια μάχη ζωής, μια μάχη ενός ανθρώπου κόντρα σε έναν νέο ιό άγνωστο ως τώρα. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση, διότι ο κορωνοϊός φτάνει γρήγορα στους πνεύμονες.
Ο Ρουστού είχε πυρετό επί μέρες, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και χωρίς όρεξη. Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, ανέπνεε με δυσκολία και είχε έντονο βήχα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει».
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού