Η κατάσταση του Ρουστού Ρετσμπέρ, του Τούρκου παλαίμαχου τερματοφύλακα, είναι ιδιαιτέρως σοβαρή, όπως μετέδωσαν χθες βράδυ τα τουρκικά Μέσα και επιβεβαίωσε στο Instagram η σύζυγός του, Ιζίλ.
«Πήγαμε τον άνδρα μου, Ρουστού, στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Ενώ τα πάντα ήταν φυσιολογικά, είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ από το πόσο ξαφνικά και γρήγορα αναπτύχθηκαν τα συμπτώματα της ασθένειας.
Οι ώρες είναι κρίσιμες και δύσκολες. Το μόνο που ζητάω από τον κόσμο είναι να έχει συνείδηση και να δείξει σεβασμό. Το δικό μου τεστ όπως και αυτό του γιου μας, ήταν αρνητικό. Είναι στο νοσοκομείο τώρα και δεν μας επιτρέπεται να τον δούμε.
Αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος, που δεν μπορώ να είμαι δίπλα του. Ο Θεός είναι σπουδαίος και εμπιστευόμαστε τους Τούρκους γιατρούς. Κάντε προσευχές για εκείνον», έγραψε η σύζυγος του Ρουστού.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.