Δύο σημαντικά ονόματα του τουρκικού ποδοσφαίρου. Δύο σύμβολα για τους φιλάθλους. Ο θρύλος της προπονητικής στην γειτονική χώρα, Φατίχ Τερίμ και ο Ρουστού, ένας από τους πιο εμβληματικούς τερματοφύλακες, ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό, με την κατάσταση του δεύτερου μάλιστα να κρίνεται σοβαρή.
Αντίθετα, ο Τερίμ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι και στο μήνυμά του ανέφερε πως πλέον θα εκτιμά πιο πολύ ορισμένα πράγματα και θα περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.
«Αυτή είναι μια απόδειξη για όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Κάποιοι διαγνωσθήκαμε με τον ιό, άλλοι πρέπει α δείξουν υπομονή, άλλοι πίστη. Έμαθα από αυτή τη δοκιμασία.
Θα εκτιμώ πιο πολύ και μετά την καραντίνα θα περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπο. Θα προσπαθώ να είμαι ήρεμος. Θα συγχωρώ και θα προσπαθώ να στεναχωριέμαι λιγότερο» έγραψε ο Τερίμ σε ανάρτησή του στο instagram.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.