Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Τορίνο: «Για μένα τελείωσε το πρωτάθλημα, να μη γίνει απονομή»

Πρόεδρος Τορίνο: «Για μένα τελείωσε το πρωτάθλημα, να μη γίνει απονομή»

Να ακυρωθεί η σεζόν και να μην υπάρξει απονομή πρωταθλήματος ζήτησε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο.

Την άποψη ότι πρέπει να ακυρωθεί η σεζόν στην Serie A λόγω του κορωνοϊού εξέφρασε ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο ο οποίος πρότεινε την επόμενη σεζόν σε όλα τα γήπεδα της χώρας η είσοδος να είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι πρέπει να κάνουμε… θυσίες, γι’ αυτό και είχα μία συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνουν… θυσίες για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Να αποφασίσουμε όλες οι ομάδες και την νέα χρονιά να ανοίξουμε τις πόρτες για να παρακολουθήσει ο κόσμος δωρεάν τους αγώνες, όσους χάνουν φέτος από την κρίση.

Για μένα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να γίνει καμία απονομή, όλα να ακυρωθούν. Ξέρω ότι στεναχωρώ κάποιους αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Στην Γουχάν ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα στις 25 Ιανουαρίου και όλα τελείωσαν στις 8 Απριλίου. Μιλάμε για 2,5 μήνες μετά. Αν γίνει κάτι τέτοιο στην Ιταλία, οι ομάδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις στα τέλη Μαίου και οι αγώνες τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Αν μετά δώσεις έναν μήνα για διακοπές, έναν μήνα για προετοιμασία, το επόμενο θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Δεν γίνεται αυτό. Δεν θα κερδίσει κανείς το Σκουντέτο».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024