Κοροναϊός: Στο Λαϊκό για εξετάσεις οι δύο ναυτικοί του πλοίου «Θεολόγος Π»
Οι δύο ναυτικοί αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις για τον κοροναϊό, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά πιθανότατα την Κυριακή
Στο Λαϊκό Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τα δύο μέλη του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» που εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού. Πρόκειται για έναν 26χρονο δόκιμο μηχανικό και έναν 42χρονο ναύτη.
Οι δύο ναυτικοί αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά πιθανότατα την Κυριακή.
Τα υπόλοιπα 39 μέλη του πληρώματος του πλοίου, που έχει καταπλεύσει κενό επιβατών στο λιμάνι της Ραφήνας, έχουν τεθεί σε καραντίνα εν αναμονή του αποτελέσματος για τους δύο συναδέλφους τους.
Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άνδρο-Τήνο-Μύκονο με επιστροφή.
Στην Άνδρο το πλοίο αποβίβασε 17 επιβάτες, 13 στη Μύκονο και 8 στην Τήνο, οι οποίοι έχουν λάβει οδηγίες να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους δύο ναυτικούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;
- TikTok: Ολοκληρώνει τη συμφωνία με Τραμπ για να παραμείνει στις ΗΠΑ
- AI: To Χόλιγουντ καταγγέλει εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης για «κλοπή» δημιουργικού έργου
- Τραμπ: Ολοι όσους πέρασε «γενεές δεκατέσσερις» στο Νταβός
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία – Αισθητός και στη Μυτιλήνη




