Κοροναϊός : Στρατιωτικός νόμος για 40 ώρες στην Αλβανία
Στην Αλβανία, σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο 6 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 76 -τα περισσότερα στα Τίρανα-, ενώ 4 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα.
Η κυβέρνηση της Αλβανίας προχώρησε σήμερα, στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων, ώστε να επιβάλλει καθεστώς στρατιωτικού νόμου για 40 ώρες, ώστε να καταπολεμήσει την εξάπλωση του κοροναϊού, καθώς οι πολίτες της χώρας αγνόησαν τα προηγούμενα μέτρα κατά του COVID-19.
Περίπου 120.000 Αλβανοί επέστρεψαν από την Ιταλία, η οποία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα στον κόσμο από τον κοροναϊό, πριν από τη διακοπή της αεροπορικής και θαλάσσιας σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών κατά μήκος της Αδριατικής Θάλασσας, πριν από 12 ημέρες.
Στην Αλβανία, σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο 6 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 76 -τα περισσότερα στα Τίρανα-, ενώ 4 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα.
Από σήμερα στη 13:00 τέθηκε σε ισχύ ο στρατιωτικός νόμος ο οποίος θα διαρκέσει 40 ώρες.
Από τη Δευτέρα η πολίτες θα μπορέσουν να κυκλοφορούν από τις 5:00 μέχρι τη 13:00.
Ωστόσο οι εικόνες στην αγορά σήμερα ήταν ανησυχητικές, καθώς παρατηρήθηκε αυξημένος συνωστισμός, καθώς οι πολίτες έτρεχαν για τα τελευταία ψώνια πριν «κλειδωθούν» σπίτια τους.
- Χίος: Χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τη 19χρονη φίλη του – Έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας
- Προκόπης Παυλόπουλος: Παρέμβαση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Γιατροί Χίου: Χάθηκαν τόσοι αθώοι εν καιρώ ειρήνης, στα νερά ενός νησιού που γνωρίζει τη σημαίνει ξεριζωμός
- Άνοιγμα των Ιονίων Νήσων στην ινδική αγορά με επίκεντρο την Κέρκυρα
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στις 14 Φλεβάρη στο MEGA
- Νέα νίκη για τη Σάκκαρη, πέρασε στους «8» του Qatar Open


