Κοροναϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για fake news από παλιό στέλεχος των ΕΛΤΑ
Δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Νέα εισαγγελική παρέμβαση για διασπορά ψευδών ειδήσεων εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού προκάλεσε μία ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από παλιό στέλεχος της διοίκησης των ΕΛΤΑ .
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ζήτησε να διερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων από το πρώην στέλεχος των ΕΛΤΑ.
Χθες ανήρτησε κείμενο, στο οποίο, θέλοντας να καταδείξει τα ελλιπή μέτρα προστασίας για τους ταχυδρόμους, έγραψε ότι «οι ταχυδρόμοι θα επισκεφθούν από Δευτέρα τους συνταξιούχους στα σπίτια τους για την πληρωμή των συντάξεων και ή θα τους μεταδώσουν τον ιό, ή θα τον κολλήσουν οι ίδιοι για να τον μεταφέρουν σε άλλους συνταξιούχους»
- ΟΗΕ: Η ισραηλινή επιδρομή σε φυλακή του Ιράν τον Ιούνιο ήταν έγκλημα πολέμου
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 15 οδηγοί και αφαιρέθηκε το δίπλωμα σε άλλους 1.010 – 4.970 παραβάσεις το τετραήμερο στην Αττική
- Ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός κορυφαίας 50άδας μετά από οκτώ χρόνια
- Τσουκαλάς: Ακατανόητη η σπουδή Π. Μαρινάκη να θεωρεί κλεισμένη υπόθεση τις υποκλοπές
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης


