
Δεκάδες Ευρωπαίοι πάνε στη Σύμη για να «προστατευθούν» από τον κοροναϊό
Στη μεγάλη ανησυχία που υπάρχει στο νησί της Σύμης αναφέρθηκε - μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»- ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.
Στη μεγάλη ανησυχία που υπάρχει στο νησί της Σύμης αναφέρθηκε – μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»- ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.
Όπως είπε, στο νησί τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει δεκάδες πολίτες από χώρες της Ευρώπης, ακόμα και την Κίνα.
«Σε καθημερινή βάση επισκέπτονται το νησί άνθρωποι από όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ανθρώπους που είχαν αγοράσει σπίτια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί» πρόσθεσε ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι «έρχονται για να προστατευθούν από τον ιό».
Παράλληλα, ο δήμαρχος Σύμης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με τους γιατρούς που εργάζονται στα ακριτικά νησιά, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει γιατρός με ειδικότητα στο νησί.
Όπως τόνισε μιλώντας ο κ. Παπακαλοδούκας, στο νησί αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις αγροτικοί γιατροί, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός για την αντιμετώπισης ενός σοβαρού έκτακτου περιστατικού, ειδικότερα τώρα στην εποχή του κοροναϊού.
Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε ακόμα και ηλικιωμένοι κάτοικοι του νησιού μεταβαίνουν με το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους.
- Emily in Paris: Γυρίσματα στους εμβληματικούς Μύλους της Μυκόνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα
- Διεθνής αθλητική συνεργασία του Δήμου Πειραιά
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
