Χάμιλτον: «Σωστή απόφαση η αναβολή των Grand Prix, η υγεία είναι πάνω από όλα»
Το μήνυμα του Βρετανού πιλότου της McLaren για την απόφαση της FIA να αναβάλει τα τέσσερα πρώτα Grand Prix λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κοροναϊού
Την απόφαση της FIA να αναβάλει τα grand prix σε Αυστραλία, Μπαχρέιν, Βιετνάμ και Κίνα, τα οποία ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν μέχρι τα μέσα Απριλίου, επικρότησε ο Λιούις Χάμιλτον.
Ο Βρετανός πιλότος της McLaren τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και κάλεσε άπαντες να παραμείνουν ασφαλείς και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βρετανός:
«Δυστυχώς, αυτή είναι η σωστή απόφαση. Κανείς δεν το ήθελε, όλοι μας θέλαμε να μπούμε στα αυτοκίνητά μας και να αγωνιστούμε, όμως ας είμαστε ρεαλιστές. Η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από όλα.
Η πραγματικότητα είναι, ότι ζούμε κάτι πολύ σοβαρό. Κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι, πολλοί άνθρωποι και επηρεάζονται ακόμη περισσότεροι, οικονομικά και συναισθηματικά, ακόμη κι αν δεν νοσούν.
Κανείς δεν ξέρει ακριβώς περί τίνος πρόκειται όμως πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας και να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ασφαλείς. Ξέρω ότι αυτό είναι απογοητευτικό. Τα σπορ μας ενώνουν στις δύσκολες στιγμές. Όμως είναι η σωστή απόφαση. Ακούστε τις συμβουλές τους, μείνετε ασφαλείς. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε στους αγώνες μας. Στο μεταξύ, κοιτάξτε τον εαυτό σας και προσέξτε».
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
