Ο κοροναϊός βάζει «λουκέτο» και στις παιδικές χαρές
Μιλώντας στο MEGA ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι πήρε την απόφαση να κλείσει τις 33 παιδικές χαρές του δήμου, όλα τα κλειστά και ανοιχτά γυμναστήρια, ακόμα και το κυλικείο του δημοτικού κοιμητηρίου, προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός
Στα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί από τις δημοτικές αρχές για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.
Μιλώντας στο MEGA υπογράμμισε ότι πήρε την απόφαση να κλείσει τις 33 παιδικές χαρές του δήμου, όλα τα κλειστά και ανοιχτά γυμναστήρια, ακόμα και το κυλικείο του δημοτικού κοιμητηρίου, προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός.
Όπως τόνισε ο κ. Χατζηδάκης «πήραμε όλα τα μέτρα που ζήτησε η κυβέρνηση, ενώ πήραμε και κάποια με δική μας πρωτοβουλία» σημειώνοντας ότι ακόμα και οι πολιτικοί γάμοι στο δήμο Ηλιούπολης γίνονται με την παρουσία ελάχιστων συγγενών.
«Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός, οι πολίτες της Ηλιούπολης το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα» πρόσθεσε ο δήμαρχος της πόλης.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ



