Επίθεση Μελισσανίδη καταγγέλλει ο Άρης
Οι άνθρωποι του Άρη καταγγέλλουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επιτεθεί στους Πορτογάλους διαιτητές και τον Θοδωρή Καρυπίδη.
Απίστευτα σκηνικά καταγγέλλονται από τη Θεσσαλονίκη, ότι συνέβησαν στο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Άρη στο ΟΑΚΑ.
Οι Πορτογάλοι διαιτητές καθυστέρησαν για πολλή ώρα να βγουν από τα αποδυτήρια και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «AllaboutARIS», αυτό οφείλεται σε επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο επικεφαλής της ΑΕΚ εμφανίζεται – με βάση το δημοσίευμα – να έχει κατέβει στα αποδυτήρια του «Σπύρος Λούης» και να έχει προπηλακίσει τους διαιτητές.
Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει επιτεθεί και στον ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος βρέθηκε στον ίδιο χώρο.
Οι άνθρωποι του Άρη καταγγέλλουν και χειροδικία από την πλευρά του Μελισσανίδη.
- Αλόνσο: δύσκολη εκκίνηση, όχι χαμένα όνειρα
- Βουδαπέστη: Πυρκαγιά σε προάστιο αφήνει πίσω της τουλάχιστον 3 νεκρούς και 22 τραυματίες
- ΕΜΣΤ: Έκθεση – αφιέρωμα στον πρωτοπόρο Έλληνα κεραμίστα Πάνο Βαλσαμάκη
- Τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις – Τρεις σκιέρ σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Σωρεία κακουργημάτων απήγγειλε ο εισαγγελέας για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του Δημοσίου μέσω διαδοχικών ΑΦΜ
- Πάτρα: Δασκάλα χαστούκισε 8χρονο που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού γιατί… «έκανε θόρυβο»


