Κοροναϊός : Πρώτος νεκρός στις ΗΠΑ – Εντείνεται η ανησυχία
Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που συνδέεται με την επιδημία του κοροναϊού στις ΗΠΑ.
Ένας ασθενής πέθανε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον έχοντας προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, επιβεβαίωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου του τοπικού υπουργείου Υγείας.
Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που συνδέεται με την επιδημία του Covid-19 στις ΗΠΑ.
Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν στις 23.00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι αρχές.
O κυβερνήτης της πολιτείας της Ουάσινγκτον Τζέι Ινσλ, επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός άνδρα. «Είναι μια θλιβερή μέρα για την πολιτεία μας, καθώς μαθαίνουμε ότι ένας κάτοικος της Ουάσινγκτον πέθανε από τον κοροναϊό.
Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ημέρα που κανείς δεν θα πεθάνει από αυτό τον ιό. Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης της Ουάσινγκτον και κοινοτικούς υγειονομικούς εταίρους, ενισχύουμε τις προσπάθειες ετοιμότητας και αντίδρασης. Είμαι αποφασισμένος να κρατήσω τους κατοίκους της Ουάσινγκτον ασφαλείς, υγιείς και ενημερωμένους».
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search


