Γιατροί Μπάγερν προς παίκτες: «Τέλος τα αυτόγραφα σε οπαδούς»
Ο Κορωναϊός έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να επηρεάζει συνήθειες μέχρι και ποδοσφαιριστών.
Όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο μετά το τέλος των αγώνων πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές δίνουν αυτόγραφα στους φίλαθλους τους.
Στους παίκτες της Μπάγερν ωστόσο απαγορεύτηκε να δίνουν αυτόγραφα στους οπαδούς και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους εξαιτίας του Κορωναϊού.
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η διοίκηση της Γερμανικής ομάδας το ιατρικό τμήμα , προέτρεψε τους παίκτες να σταματήσουν να έρχονται σε επαφή με κόσμο για αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Ενώ ο προπονητής των Βαυαρών, Χάνσι Φλίκ ανέφερε για τον ιό : «Φυσικά και είναι σημαντικό να λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις ώστε να είμαστε πραγματικά ασφαλείς απέναντι στον ιό»
- Η Κίνα αξιολογεί την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου και καλεί τις ΗΠΑ να άρουν τους «μονομερείς» δασμούς
- Μεξικό: Ο ρόλος των ΗΠΑ στην επιχείρηση εξόντωσης του βαρόνου ναρκωτικών Ελ Μέντσο
- Αλβανία: Η άνοδος και η πτώση της Air Albania – Η σιωπηλή μονομαχία με την Turkish Airlines
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»


