Γιατροί Μπάγερν προς παίκτες: «Τέλος τα αυτόγραφα σε οπαδούς»
Ο Κορωναϊός έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να επηρεάζει συνήθειες μέχρι και ποδοσφαιριστών.
Όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο μετά το τέλος των αγώνων πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές δίνουν αυτόγραφα στους φίλαθλους τους.
Στους παίκτες της Μπάγερν ωστόσο απαγορεύτηκε να δίνουν αυτόγραφα στους οπαδούς και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους εξαιτίας του Κορωναϊού.
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η διοίκηση της Γερμανικής ομάδας το ιατρικό τμήμα , προέτρεψε τους παίκτες να σταματήσουν να έρχονται σε επαφή με κόσμο για αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Ενώ ο προπονητής των Βαυαρών, Χάνσι Φλίκ ανέφερε για τον ιό : «Φυσικά και είναι σημαντικό να λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις ώστε να είμαστε πραγματικά ασφαλείς απέναντι στον ιό»
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
- Οι ΗΠΑ στηρίζουν Όρμπαν εν όψει εκλογών – Ταξίδι Βανς στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο

