Taxisnet : Εκτός λειτουργίας από το Σάββατο
Λόγω εργασιών συντήρησης
Δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις υπηρεσίες του Taxisnet το προσεχές Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).
Όπως αναφέρει η ΓΓΠΣΔΔ «από το Σάββατο 22/2/2020 στις 8:00 έως και την Κυριακή 23/2/2020 στις 24:00» θα πραγματοποιούνται «προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της», στην οποία περιλαμβάνεται και το Taxisnet.
Κατά την διάρκεια των εργασιών δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.
- Ο Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση στην Κολομβία – Ο Πέτρο καταγγέλλει την απαγωγή Μαδούρο
- Βενεζουέλα: Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούν κατά σχεδόν 1% – Σε φάση αποτίμησης οι αγορές
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones σε βιομηχανική ζώνη στην πόλη Γέλετς
- Βενεζουέλα: «Σημαντικό βήμα» αλλά «όχι επαρκές» η αιχμαλώτιση Μαδούρο από τις ΗΠΑ, για τον δεξιό Ουρούτια
- Λίβανος: 2 νεκροί σε πλήγμα του ισραηλινού στρατού εναντίον οχήματος
- Βενεζουέλα: Ο γιος του Μαδούρο καλεί τους υποστηρικτές του να βγουν στον δρόμο






