Κινέζα τενίστρια έδωσε 430.000 δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού
Η Να Λι δώρισε 430.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που έχει αφοσιωθεί στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.
Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Κινέζα, Να Λι, με την πρώην τενίστρια να δωρίζει 430.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που έχει αφοσιωθεί στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.
Η Να Λι, η οποία στην σπουδαία της καριέρα κατέκτησε 2 τίτλους Grand Slam, κατάγεται από την πόλη Γουχάν, όπου βρέθηκε ο ιός για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο.
Μάλιστα, η Γουχάν ανήκει στην επαρχία, Χουμπέι, όπου έχουν καταγραφεί έως τώρα 116 θάνατοι.
Συνολικά, σε όλο τον πλανήτη, έχουν καταγραφεί 1.380 νεκροί από την επιδημία του κορωναϊού.
Η Να Λι με την γενναιόδωρη προσφορά της προσπαθεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της επιδημίας, με τα χρήματα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που προσπαθεί να βρει το αντίδοτο.
Εκτός από την Να Λι, στη μάχη κατά του κορωναϊού συμβάλει και η κορυφαία τενίστρια της Κίνας αυτή τη στιγμή, η Κιανγκ Γουάνγκ, η οποία ανακοίνωσε πως θα δωρίζει 140 δολάρια για κάθε παιχνίδι που κερδίζει στα επόμενα 6 τουρνουά που θα αγωνιστεί. «Η Κίνα είναι η πατρίδα μου και προφανώς είναι δύσκολο για μένα και για όλους αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γουάνγκ.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

